Kdo smo?

Black Shark je vrhunsko podjetje za igralne tehnologije, ki razvija 360-stopinjski igralni ekosistem, ki temelji na strojni in programski opremi ter storitvah. To trenutno vsebujejo naši vrhunski igralni pametni telefoni zadnje generacije. Na koncu želimo zagotoviti neprekosljivo igralno izkušnjo našim zvestim igralcem na mednarodni ravni in ustvariti najboljši svet iger, ki bo zbral igralce na globalni ravni.

Zakaj smo tu?

repričani smo, da imajo mobilne igre neomejen potencial, vendar pa industrijo ovirajo nenavdihujoči igralni telefoni. Popoln igralni telefon ne pomeni le zmogljive strojne opreme – gre tudi za vrhunske novosti, prefinjeno strukturo in obliko, sofisticirano programsko opremo in storitve, usmerjene na igralce. V podjetju Black Shark se osredotočamo na vse te vidike, da bi ustvarili ne le najmočnejši igralni telefon na svetu, temveč tudi neverjetno skupnost igralcev.

erjamemo, da je mobilno igranje prihodnost, edino, kar še manjka, so izboljšave in podpora pravih ljudi. Industrijo poživljamo z novostmi, saj smo prva blagovna znamka pametnih telefonov na svetu, ki je uvedla tekoče hlajenje za profesionalno zmogljivost in namenski čip za obdelavo slik za neprekosljive vizualne izkušnje. Prizadevamo si podpreti e-športe, spletne igre in skupnosti uporabnikov, ki pretočno predvajajo, saj verjamemo, da igranje iger ima neverjetno zmogljivost povezovanja ljudi. Tu smo, da bi bili del revolucije.

Dobrodošli v skupnost Rebellion.

Zgodovina
blagovne znamke

BlackShark About
November 2018.

Globalna predstavitev blagovne znamke Black Shark

Popoln igralni telefon, vse v zmogljivi strojni opremi, najnovejših novostih, zmogljivi izdelavi in ​​oblikovanju, izpopolnjeni programski opremi in igralnih izkušnjah. Na vse te vidike smo se osredotočili ne samo zato, da bi ustvarili najmočnejši igralni telefon na svetu, temveč tudi neverjetno skupnost igralcev.