Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Vrhunski igralni telefon 5G

Hiper hitro polnjenje 65W
Dvojna baterija 4720 mAh

Zaslon TrueView
in tehnologija
True Hardware DC Dimming

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Hitrost osveževanja
90 Hz s tehnologijo MEMC

270 Hz hitro
sledenje dotikov

Tekoči hladilni sistem
s strukturo »sendviča«

Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Simetrična zasnova za boljši oprijem konzole

Enostaven nadzor ne glede na oprijem

Black Shark 3 je na hrbtni strani tako navpično kot vodoravno simetričen, tako da lahko občutite ravnovesje s svojimi rokami. Hrbtni del naprave Black Shark 3 je ukrivljen, dve površini v obliki diamanta pa sta rahlo štrleči, da bi podprli vaše roke. Tako lahko preprosto upravljate svojo napravo ne glede na to, kako jo držite.

270Hz hitro sledenje dotikov

Naprava z najkrajšo zakasnitvijo dotika na svetu je v vaših rokah

Največja hitrost sledenje dotikov – 270 Hz – zagotavlja najmanjšo zakasnitev zaznavanja dotika – 24 ms. Doživite na lastnih prstih hitrejši sprožilec in drsenje po zaslonu, ki je bolj tekoče kot kdaj koli prej.

Master Touch 3.0

Vrhunski nadzor za vas

Tehnologija Master touch 3.0 vam ponuja dve bližnjični tipki, občutljivi na pritisk, kar vam omogoča več akcije s preprostim pritiskom na zaslon. Zahvaljujoč podvojenemu številu senzorjev za zaznavanje pritiska Black Shark 3 natančneje prepozna vaš pritisk tudi na robovih zaslona.

Qualcomm Snapdragon 865

Igranje v sistemu 5G

Zahvaljujoč najnaprednejšemu mobilnemu procesorju Qualcomm Snapdragon 865 je Black Shark 3 hiter in inteligenten. Neprekosljivi sistemi CPE, GPU in 5G omogočajo osupljivo izkušnjo pri igranju iger, pretočnem predvajanju, brskanju in drugih dejavnostih. Procesor 5. generacije AI Engine zagotavlja ekstremno zmogljivost umetne inteligence pri igranju iger 5G.

12GB pomnilnik RAM do največ

256GB pomnilnik SSD do največ

LPDDR5 pomnilnik RAM naslednje generacije

UFS 3.0 bliskovni pomnilnik

Tekoči hladilni sistem s strukturo »sendviča«

Revolucija pri hlajenju

Tekoči hladilni sistem 4. generacije naprave Black Shark je oblikovan v revolucionarni obliki, ki spominja na strukturo »sendviča«. Sistem na čipu, nabor vezij za povezavo Wi-Fi, modem 5G, polnilno vezje in vse druge komponente, ki oddajajo toploto, so na obeh straneh glavne plošče. Dve zelo dolgi cevi za tekoče hlajenje sta v neposrednem stiku z aktivnimi komponentami na obeh straneh. Toplota se istočasno oddaja z obeh strani. Učinkovitost hlajenja je izboljšana za 50 %.

Termo grafitna plošča

Zaklonišče iz bakrene zlitine

Tekoča hladilna cev

Tekoča hladilna cev

Zaklonišče iz bakrene zlitine

LPDDR5* + UFS 3.0

Hitro nalaganje, hitro igranje iger

Black Shark 3 ima pomnilnika UFS 3.0 RAM in LPDDR5* ROM, ki prenašata podatke z največjo hitrostjo, dostopno v svetu mobilnih telefonov. Nameščanje iger, nalaganje iger in preklapljanje med prizori so zdaj hitrejši kot kdaj koli prej.

* Različice Black Shark 3 8 GB + 128 GB podpirajo LPDDR4X ROM

Hiper hitro polnjenje 65W

Dvojna baterija 4720 mAh

Black Shark 3 je prva naprava na svetu, ki vsebuje sistem dvojnih baterij s serijskim polnjenjem in vzporednim praznjenjem. Serijsko polnjenje omogoča super hitro polnjenje 65 W, vzporedno praznjenje pa podaljšuje življenjsko dobo baterije za daljšo uporabo. Specializirano polnilno vezje naprave Black Shark 3 pametno upravlja procese za največji učinek sistema dvojnih baterij.
[12 minut do 50 % napolnjenosti 38 minut do 100 % napolnjenosti*]

Magnetni polnilni kontakti 18 W

Preprosto polnjenje, preprosto igranje

Štirje magnetni kontakti na hrbtni strani naprave Black Shark 3 zagotavljajo dodaten način polnjenja. Ti kontakti podpirajo hitro polnjenje z močjo 18 W. Ni vam treba več skrbeti, ali bodo polnilna vrata tipa C na dnu naprave vplivala na to, kako jo držite.

5G + Wi-Fi 6 z dvojno anteno X

Stabilna povezava vsako sekundo

Black Shark 3 podpira omrežje 5G, tako NSA kot SA. Podpira tudi najnovejši standard Wi-Fi 6, ki je za 270 %* hitrejši od standarda Wi-Fi 5. Dvojna antena X, ki je postavljena okoli okvirja naprave, zagotavlja najbolj stabilno povezavo, ko držite telefon z obema rokama. Dvokanalna povezava v napravi Black Shark 3 omogoča hkratno povezavo z omrežji 5G in Wi-Fi.

Hitrost osveževanja 90 Hz s tehnologijo MEMC

Bolj gladko kot kdaj koli prej

Igralni zaslon Black Shark 3 ima hitrost osveževanja 90 Hz, zaradi česar je vaš pogled na svet iger gladkejši kot kdaj koli prej. Tehnologija MEMC, ki jo poganja samostojni čip za obdelavo slike, povečuje hitrost osveževanja zaslona z 25 Hz na 90 Hz, kar vam omogoča najboljšo sliko tudi med gledanjem običajne vsebine.

6,67-palčni zaslon AMOLED z natančnostjo Delta E <1

Vidite svet gejminga u pravim bojama

6,67-palčni zaslon AMOLED v napravi Black Shark 3 ima eno največjih barvnih natančnosti. Z natančnostjo Delta E <1 in JNCD < 0,55 boste lahko videli prave barve iger in videoposnetkov.

Zaslon TrueView in tehnologija True Hardware DC Dimming

Prepustite se udobju

Zaslon TrueView na napravi Black Shark 3 uravnava osvetlitev zaslona in barvno temperaturo tako, da ustreza svetlobi okolice. Na zaslonu boste imeli bolj naravno sliko. Zahvaljujoč tehnologiji True Hardware DC Dimming ima Black Shark 3 namesto hitro utripajoče svetlosti pri šibki svetlosti stalno osvetlitev, kar vam omogoča, da se med maratonskimi igralnimi sejami počutite prijetno.

VDE Certificate

Trueview zaslon

True Hardware DC Dimming

Simetrična stereo zvočnika na sprednji strani naprave

Poslušajte! Prihajajo iz te smeri

Stereo zvočnika na vrhu in dnu naprave Black Shark 3 sta usmerjena proti sprednji strani in imata enako glasnost. Igralcem med igranjem ne bo treba skrbeti, ali bodo zvok prekrili z rokami. In s simetričnima zvočnikoma lahko uživate v izjemni stereo zvočni izkušnji.JOYUI 11

(zasnovan na Android 10)

Oblikovan za igranje iger

Popolnoma nov operacijski sistem JOYUI 11 je zasnovan na Androidu 10 in zajema samo najboljše mobilne in igralne funkcije, da bi vam postregel s profesionalno igralno izkušnjo.

JOYUI 11

Oblikovan za igranje iger

Najnovejše igričarsko središče Shark Space ponuja najbogatejše igralne funkcije, kot so Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio in druge ter napreden sistem oblikovanja po meri igralcev.

Sistem treh fotoaparatov s 64MP

Zajemite svoj trenutek

Black Shark 3 je opremljen s tremi fotoaparati – glavnim fotoaparatom z ločljivostjo 64 MP, ultra širokokotnim fotoaparatom z ločljivostjo 13 MP in fotoaparatom z ločljivostjo 5 MP za ustvarjanje učinka zameglitve ozadja. Super nočni način za zajemanje formata RAW vam zagotavlja jasen in živahen posnetek ponoči.

Fotoaparat s širokokotnim objektivom s 13 MP

zaslonka f/2.25

Fotoaparat s 5 MP za učinek zameglitve ozadja

zaslonka f/2.2

Fotoaparat s 64 MP za kristalno jasne posnetke

zaslonka f/1.8,
1,6μm super piksel 4 v 1