Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Vrhunski igralni telefon 5G

Sprožilci Master Trigger
Master Touch 3.0

270 Hz hitrost
zaznavanja dotika

7.1-palčni osupljiv
zaslon 2k+

Velika hitrost osveževanja
zaslona 90 Hz
Tehnologija MEMC

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Tekoči hladilni sistem
s strukturo »sendviča«

Hiper polnjenje 65W
Dvojna baterija 5000mAh

Simetrična oblika

360-stopinjski nadzor

Izboklini diamantne oblike na hrbtni strani telefona vam omogočata boljši oprijem in nadzor, kar izboljša ravnanje s telefonom pri igranju. Black Shark 3 Pro s svojo simetrično in enakomerno obliko ponuja uravnotežen občutek za še boljši nadzor.

Sprožilci Master Trigger

Postanite gospodar nadzora

Black Shark 3 Pro spreminja način igranja iger s svojimi mehanskimi sprožilci. Ta klasična zasnova vam omogoča streljanje s stiskanjem tipke in doživljanje zadovoljstva ob njenem sproščanju, kar simulira občutek pritiskanja na pravi sprožilec in vam omogoča, da natančno nadzirate sprožanje strela. Podolgovat 21-milimetrski gumb ukrivljene zasnove vam omogoča udobno večurno streljanje iz polavtomatske puške.

Master Touch 3.0

Nadzirajte s silo

Tehnologija Master Touch 3.0 vam pri igranju ponuja dvojni užitek z dvema dodatnima funkcionalnima območjema, katerih je površina občutljiva na pritisk in večja za 48 %. Master Touch vam omogoča ustvarjanje cone, občutljive na dotik, po meri igralca, s katero boste akcijo na zaslonu obvladovali z enim samim pritiskom. Black Shark 3 Pro z dvojnim številom senzorjev se natančno odziva na komande, občutljive na pritisk, tudi na robovih zaslona, kar vam omogoča neovirano drsenje in profesionalno streljanje.

270-herčno sledenje dotikov

Najkrajša zakasnitev zaznavanja dotikov v vaših rokah

Doživite izkušnjo najkrajše zakasnitve zaznavanja dotikov s samo 24-milisekundnim zamikom, ki vam prinaša neverjetno živahno in za 30 % bolj tekočo akcijo. Bežite v zaklon, preidite v napad, uporabite ultimativno sposobnost! Še tako nemogoče poteze vaših prstov bo Black Shark 3 Pro s 270-herčnim sledenjem dotikov izpolnil in to s samo 24-milisekundnim zamikom.

Linearni motor osi X

Ne streljajte samo, občutite strel

V celoti doživite otipljivo izkušnjo z linearnim motorjem osi X. Občutite, kako se igra odziva z vibracijami, ki jih pošilja skozi vaše prste, medtem ko raziskujete svet v svoji igri in se z njim povezujete.

Qualcomm Snapdragon 865

Igranje v sistemu 5G

Black Shark 3 Pro je s svojim najnaprednejšim mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 865 popolnoma nova generacija hitrih in pametnih naprav. S svojim 25-odstotno hitrejšim CPE-jem, grafičnim procesorjem in 100-odstotno izboljšanim sistemom 5G vam omogoča dih jemajočo izkušnjo pri igranju iger, pretočnem predvajanju, brskanju in drugih dejavnostih. Procesor 5. generacije AI Engine slovi po nevronski obdelavi slik in uporabi računalnikov, kar celotno igričarsko izkušnjo v sistemu 5G povzdigne na višjo raven.

12GB pomnilnik RAM do največ

256GB pomnilnik SSD do največ

LPDDR5 pomnilnik RAM naslednje generacije

UFS 3.0 bliskovni pomnilnik

Tekoči hladilni sistem s strukturo »sendviča«

Ledena revolucija

Premagajte najbolj napete in žgoče boje v najhladnejšem slogu. Tekoči hladilni sistem 4. generacije naprave Black Shark je oblikovan v revolucionarni obliki, ki spominja na strukturo »sendviča«. Sistem na čipu, nabor vezij za povezavo Wi-Fi, modem 5G, polnilno vezje in vse druge komponente, ki oddajajo toploto, so na obeh straneh glavne plošče. Jedro procesorja obdajata dve zelo dolgi cevi za tekoče hlajenje, ki sta v neposrednem stiku z aktivnimi komponentami na obeh straneh, kar poveča hladilno površino za 100 % in celotno hladilno učinkovitost za 50 %.

Termo grafitna plošča

Zaklonišče iz bakrene zlitine

Tekoča hladilna cev

Tekoča hladilna cev

Zaklonišče iz bakrene zlitine

LPDDR5 + UFS 3.0

Začnite raziskovati svet novih iger hitreje od vaših prijateljev zahvaljujoč pomnilnikoma UFS 3.0 RAM in LPDDR5 ROM, ki prenašata podatke z največjo hitrostjo, dostopno v svetu mobilnih telefonov. Pomnilnik LPDDR5 se baha s pošastnim 50-odstotnim povečanjem hitrosti naprave v primerjavi s pomnilnikom LPDDR 4X, zaradi česar so postopki nameščanja in nalaganja krajši kot še nikoli.


65-vatno hiper hitro polnjenje

Dvojna baterija 5000 mAh

Black Shark 3 Pro je prvi telefon na svetu, ki ima sistem dvojne baterije s serijskim polnjenjem in vzporednim praznjenjem. Serijsko polnjenje omogoča super hitro 65-vatno polnjenje, medtem ko vzporedno praznjenje omogoča največjo kapaciteto baterije 5000 mAh in njeno stabilnejšo življenjsko dobo. Specializirano polnilno vezje naprave Black Shark 3 Pro učinkovito upravlja napajanje sistema dvojne baterije, pri čemer 100-odstotno napolnjenost doseže v samo 38 minutah, 50-odstotno pa v 12 minutah.

Magnetni polnilni priključek *18W

Preprosto polnjenje, preprosto igranje

Naprava vam omogoča preprosto polnjenje prek edinstvenega 18-vatnega priključka, ki je nameščen na hrbtni strani naprave. Polnilec se magnetno poveže s telefonom v igralnem mrtvem kotu. Tako lahko telefon povežete s polnilcem, medtem ko svojo igro v pokončnem položaju nemoteno nadaljujete.

5G + Wi-Fi 6 z dvojno anteno X

Ni izgovorov za vdajo

Black Shark 3 Pro podpira omrežji NSA in SA 5G s frekvencama 2,5 GHz in 5 GHz ter Wi-Fi 6, ki je za 270 % hitrejši od standarda Wi-Fi 5. Anteno X tvori šest strateško postavljenih točk Wi-Fi, ki omogočajo nemoten dostop do signalov brezžične povezave tudi takrat, ko igrate z obema rokama. Dvokanalna povezava z omrežjema 5G in Wi-Fi omogoča istočasno in stabilnejšo povezavo.

7,1-palčni zaslon v ločljivosti 2K+

Sedež v prvi vrsti

Vstopite v svet iger skozi gromozanski 7,1-palčni zaslon, ki prijetno zajame vaše vidno polje zahvaljujoč formatu slike, ki igro naredi resničnejšo. Ultra visoka ločljivost 3120 × 1440 vam prikaže tako jasno sliko, zahvaljujoč kateri se boste počutili kot bi bili del igre.

Hitrost osveževanja zaslona 90 Hz s tehnologijo MEMC

Gladka slika kot še nikoli

Black Shark 3 Pro vam s hitrostjo osveževanja zaslona 90 Hz omogoča tekoče igranje, ker zmanjšuje zameglitev zaradi gibanja. Samostojni čip, ki poganja tehnologijo MEMC, povečuje hitrost osveževanja zaslona z 25 Hz na 90 Hz in tako se vse vaše video vsebine lahko tekoče predvajajo na frekvenci 90 Hz.

10-bitna barva z natančnostjo Delta E < 1

Resnična ponazoritev življenja

Naj bo vaša igra platno, polno 10-bitnih barv, na katerem do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ustvarja globoke in bogate mikroelemente ter živahne in kompleksne svetlobne učinke. Slike z vrednostjo Delta E, manjšo od 1 in JNCD < 0,55, na najresničnejši možen način ponazarjajo življenje, ker na splošno velja, da človeško oko ne more zaznati vrednosti Delta E < 1. Oglejte si igro tako, kot so si jo zamislili njeni ustvarjalci.

Zaslon TrueView in tehnologija True Hardware DC Dimming

Osvetlitev, prijazna do očesa

Zaslon TrueView naprave Black Shark 3 Pro uravnava osvetlitev zaslona in barvno temperaturo tako, da se svetlost ujema s svetlostjo vaše okolice ter vam tako omogoča dosledno in udobno raven svetlosti.
Tehnologija True Hardware DC Dimming je hitro utripanje svetlosti, ki je značilno za pulzno širinsko modulacijo (PWM), nadomestila s stalno osvetlitvijo zaslona, ko je nastavljena šibka svetlost. Novi način doseganja šibke svetlosti, pri katerem je hitro utripajočo svetlost nadomestila stalna osvetlitev, ki počasi utripa, pomaga preprečiti, da vaše oči postanejo suhe in utrujene, kar pomeni, da boste bolj pripravljeni za igričarski maraton.

VDE Certificate

Trueview zaslon

True Hardware DC Dimming

Sprednji simetrični stereo zvočniki

Prisluhnite vsakemu koraku

Zahvaljujoč zgornjim in spodnjim zvočnikom na sprednji strani naprave boste lahko slišali, iz katere smeri prihaja vaš sovražnik. S popolnoma simetričnimi sprednjimi dvojnimi zvočniki boste lahko določili, ali se vam sovražnik približuje z leve ali desne strani. Zvočniki so nameščeni tako, da vam med igranjem ni treba skrbeti, ali boste zvok prekrili z rokami, kar vam omogoča popolno zvočno izkušnjo. Tudi Black Shark 3 Pro ostaja zvest igralni tradiciji in vsebuje 3,5 mm priključek za slušalke, s katerim si boste lahko nadeli slušalke in se v celoti posvetili igri.JOYUI 11

(zasnovan na Android 10)

Oblikovan za igranje iger

Popolnoma nov operacijski sistem JOYUI 11 je zasnovan na Androidu 10 in zajema samo najboljše mobilne in igralne funkcije, da bi vam postregel s profesionalno igralno izkušnjo.

JOYUI 11

Oblikovan za igranje iger

Najnovejše igričarsko središče Shark Space vsebuje funkcije Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio in napreden sistem prilagajanja po meri, namenjene vsem resnim igralcem.

Sistem treh fotoaparatov s 64 MP

Zajemite vsak trenutek

Sistem treh fotoaparatov vsebuje fotoaparat s 64 MP, ki ponuja izboljšano kakovost fotografij pri svetli in temni osvetlitvi z izboljšano funkcijo HDR, fotoaparat s 13 MP s širokokotnim objektivom za zajemanje posnetkov z izjemno širokim kotom in fotoaparat s 5 MP za ustvarjanje učinka zameglitve ozadja na fotografijah. Nočna funkcija Super Night zajema neobdelane slikovne datoteke RAW, ki vam zagotavljajo jasne in živahne nočne posnetke.

Fotoaparat s širokokotnim objektivom s 13 MP

zaslonka f/2.25

Fotoaparat s 5 MP za učinke zameglitve ozadja

zaslonka f/2.2

Fotoaparat s 64 MP za kristalno jasne posnetke

zaslonka f/1.8,
1,6μm super piksel 4 v 1